Maatregelen omtrent het coronavirus

Wat kost een kluis huren?

Bij Goudwisselkantoor kunt u een kluis huren die past bij uw situatie. Al vanaf 9,95 per maand zijn uw waardevolle eigendommen beveiligd én verzekerd opgeslagen. De verschillende formaten kluizen geven u de mogelijkheid om allerlei soorten kostbaarheden op te slaan.

 

afspraak-maken-kluis-huren

 

Prijzen per maand vanaf:

   Safe all – 17,95
(43 x 30,5 x 14 cm)

   Safe more – 14,95 (meest gekozen)
(43 x 30,5 x 7 cm)

   Be safe – 12,95
(30,5 x 22 x 14 cm)

  Mini safe  –  9,95
(30,5 x 22 x 7 cm)

De genoemde afmetingen zijn de buitenmaten (LxBxH) van de kluizen. U betaalt eenmalig 100 euro borg per kluis, die u weer terugkrijgt bij het beëindigen van de huurovereenkomst.

 

Maak een afspraak   of kom langs

 

Als u bijvoorbeeld alleen sieraden wilt opbergen, dan heeft u aan de ‘Mini safe’ voldoende. Heeft u meerdere of grotere voorwerpen, dan is de ‘Safe more’ of ‘Safe all’ het meeste geschikt. Natuurlijk adviseren we u wat de beste keuze is in uw situatie en voor uw kostbaarheden.

Heeft u objecten groter zijn dan de beschikbare kluizen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Standaard verzekerd

Opslaan in onze zwaar beveiligde kluis voelt en is veilig, want het zorgt ervoor dat u het risico vermindert dat uw waardevolle spullen door bijvoorbeeld een inbraak, overval of brand verloren gaan. Uw eigendommen in uw safeloket zijn standaard tot  €10.000,- verzekerd. U kunt de verzekerde waarde tegen betaling verhogen tot € 40.000,-.

Een geschikte kluis voor u

Onze adviseurs laten u in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden aan kluizen zien, waarna het formaat bepaald kan worden voor uw eigendommen. Om alvast een indruk te geven: wij hebben 4 verschillende formaten van onze kluizen die variëren in hoogte en lengte. De kleinste noemen wij mini safe. De grootste, handig voor fotoalbums, documenten of grotere hoeveelheden noemen we Safe all. Overleg bij uw adviseur welke kluis het beste bij u past.