Waarom een kluis huren?

‘Waarom zou ik een kluis huren?’ Een vraag waar veel mensen over nadenken. Begrijpelijk, want iedereen heeft wel iets van waarde in bezit. Dat kunnen speciale sieraden, goud of zilver zijn. Maar ook een uitgebreide verzameling, onvervangbare foto’s, belangrijke papieren of computerback-ups. Deze waardevolle bezittingen krijgen meestal een speciaal plekje in uw huis of bedrijf. Maar is dit (nog) wel een veilige bewaarplaats?

Een kluis huren is de meest veilige oplossing

beveilingsniveau kluisruimte

Uw waardevolle bezittingen zijn kostbaar. Deze wilt u koste wat het kost niet kwijtraken! Inbraak en diefstal, maar ook brand- en waterschade zijn uw grootste vijanden. Zolang u uw kostbaarheden thuis opslaat zijn deze risico’s groot. Zelfs met een privékluisje in uw huis of bedrijf. Het is niet voor het eerst dat inbrekers er met een volledige kluis vandoor gaan.

 

kluisverhuur - goudwisselkantoor

 

Een kluis huren biedt zekerheid

Over uw kostbaarheden wilt u zekerheid en gemoedsrust. Bij Goudwisselkantoor krijgt u dat. Geen gepieker of uw spullen wel veilig zijn, geen ‘oeps-momentjes’ als u leest over woninginbraak in uw wijk of brand. Als u een kluis huurt bij Goudwisselkantoor bent u verzekerd van:

  • Maximale veiligheid: opslag in een 24/7, zwaar beveiligde bunkerkluis die voldoet aan het hoogste beveiligingsniveau 4+ met permanente bewaking.
  • Privacy: niemand weet wat u opslaat en waar.
  • Alleenrecht: u bent de enige die toegang heeft tot uw kluis.
  • U blijft 100% juridisch eigenaar van uw eigendommen.
  • Een verzekeringsbedrag naar keuze: €10.000,-, €20.000,- of €40.000,-.
  • Op afspraak uw kluis bezoeken, onbeperkt en zonder extra kosten.
  • Service dichtbij huis: meer dan 80 locaties.

Een kluis huren betekent: behoud van waarde

Nog een reden om niet thuis uw waardevolle spullen te bewaren is het feit dat inboedelverzekeringen in veel gevallen maar een bepaald percentage van de waarde uitkeren. Een eenvoudig voorbeeld: als u bij diefstal, inbraak of brand thuis opgeslagen contant geld kwijtraakt, keren de meeste inboedelverzekeringen maximaal 1.250 euro uit. Dat kan dus een flinke schadepost betekenen. Bovendien geldt ook: spullen met emotionele waarde zijn niet in geld uit te drukken. Veilige opslag van uw emotioneel waardevolle eigendommen is dan ook must.

Een kluis bij Goudwisselkantoor biedt vertrouwen

Een kluis huren gaat verder dan alleen wat ‘technische details’. U wilt ook het juiste gevoel hebben bij de organisatie. In Goudwisselkantoor treft u een solide Nederlandse familieonderneming. Al ruim 30 jaar handelen we in edelmetalen en verzamelobjecten. Omdat we steeds vaker de vraag kregen naar de mogelijkheid van veilige opslag, bieden we de kluisverhuurservice aan. We zijn lid van diverse vakverenigingen en een afzonderlijke stichting ziet toe op de belangen van onze klanten. We zijn geautoriseerd door De Nederlandse Bank (DNB) en werken samen met de Koninklijke Nederlandse Munt (KNM). Tenslotte behoren we met meer dan 80 locaties tot de grootste aanbieders van kluisverhuur in de Benelux.

 

 

Een kluis huren geeft gemak

Een kluis huren bij Goudwisselkantoor geeft u naast gemoedsrust ook praktisch gemak. U hoeft geen tijd en energie te steken in het aanschaffen, installeren en verankeren van een kluisje thuis of op kantoor. En wilt u meer of grotere voorwerpen opslaan? Dan hoeft u geen nieuwe kluis aan te schaffen, maar schaalt u op naar een groter type kluis. Bovendien heeft u met een huurkluis bij Goudwisselkantoor geen uitzoekwerk of extra kosten voor een aanvullende inboedelverzekering.

kluisjes-sieraden

“Ik wil ze voor geen goud missen!”

Voor Joyce zijn ze heel waardevol: de sieraden die oma Van der Horst droeg bij bijzondere gelegenheden. Een prachtige gouden ketting met edelstenen, met bijpassende armband en ring. “Dat ik ze nu bezit én mag dragen is voor mij heel bijzonder. Ik had er geen rust over dat ik ze thuis had. Ik had ze wel goed opgeborgen, maar ja, waar laten inbrekers zich nog door tegenhouden? Ik heb ze daarom veilig én verzekerd opgeslagen in een kluis bij Goudwisselkantoor. Daar zijn ze veilig én ik kan ze makkelijk ophalen als ik ze wil dragen. Ik ben echt blij met deze mogelijkheid, want deze sieraden wil ik voor geen goud missen.”