Onze kantoren zijn geopend.

Maximale veiligheid voor uw spullen

Veiligheid van uw spullen staat natuurlijk bovenaan uw lijstje. Bij ons daarom ook. Wij willen alleen kluisverhuur aanbieden met het hoogste niveau van veiligheid. Zonder concessies te doen aan gemak of service bij u in de regio. Dat maakt dat we net even een andere aanpak hebben.

Meer veiligheid dankzij geheime kluislocatie

Met meer dan 80 locaties heeft Goudwisselkantoor altijd een kantoor bij u in de buurt. Op dit kantoor bij u in de buurt kunt u steeds terecht voor uw kluis. Om voorwerpen aan uw kluis toe te voegen, er iets uit te halen, of om bijvoorbeeld iets in te zien. Na uw bezoek wordt uw kluis opgeslagen in een centrale, streng beveiligde bunkerkluis op een geheime locatie in Nederland.

beveilingsniveau kluisruimte

 

Deze bunkerkluis voldoet aan de strenge veiligheidsnormen Klasse 4+ met permanente bewaking:

  • ervaren en getrainde medewerkers
  • high-end elektronische beveiligingssystemen
  • 24 uur per dag camerabewaking
  • directe aansluiting op de alarmcentrale
  • SDNA spray

Unieke werkwijze verhoogt veiligheid

Door te werken met een bezoek- en opslaglocatie leveren we u het hoogste niveau van veiligheid, zekerheid en privacy. Traditionele kluisaanbieders werken met oude bankkluizen op een bekende locatie. Zowel voor u als alle andere klanten is dan bekend dat vele mensen met elkaar op diezelfde locatie hun kostbaarheden opslaan. Dus anderen weet ook waar uw bezittingen zijn.

De kluisverhuurservice van Goudwisselkantoor is zo opgezet dat het u meer veiligheid en meer privacy oplevert:

  1. Bezoekers van onze kantoren komen voor allerlei doeleinden. Dat verhoogt uw veiligheid en privacy. Wat u komt doen bij één van onze locaties is voor anderen slechts gissen.
  2. Als u uw kluis bezoekt, bezoek u echt alleen úw kluis. En dat in een discrete ruimte. U bent de enige die weet wat u opslaat. Wij hebben geen kennis van de inhoud van uw kluisje.
  3. U kluis wordt opgeslagen in een geheime kluislocatie in Nederland. Na uw bezoek wordt uw kluis met beveiligd en verzekerd transport vervoerd naar onze streng beveiligde bunkerkluis. Dit garandeert u dat nagenoeg niemand weet waar uw kostbaarheden werkelijk opgeslagen zijn. Opslag in een geheime kluislocatie vergroot de veiligheid van uw eigendommen maximaal.

label-lock-security

Extra zekerheid door veiligheidszegel

Als u uw kluis heeft bezocht, voorzien we uw kluis altijd van een extra veiligheidsmaatregel: het Label Lock Security Seal met een unieke code. Dit veiligheidszegel onderstreept dat u de enige bent die toegang heeft tot uw kluis. Het zegel maakt het namelijk direct zichtbaar wanneer er een poging tot opening is geweest. Het Security Seal heeft een ISO 17712 I certificering * en is voorzien van een controlecode.

* ISO (the International Organization for Standardization) is een wereldwijde organisatie van nationale normalisaties (ISO-normen). Het werk van deze normen wordt uitgevoerd door ISO technische comités. Internationale normen zijn opgesteld aan de hand van de ISO / IEC-richtlijnen, deel 2.