Maatregelen omtrent het coronavirus

Hoe werkt het huren van een kluis?

Een kluis huren bij Goudwisselkantoor werkt eenvoudig. In drie stappen heeft u uw kostbaarheden veilig opgeslagen.

Stap 1.  Bepaal wat u op wilt slaan

Welke kostbaarheden u op wilt slaan in een kluis bepaalt u zelf. Wat voor een ander onbetekenend is, kan voor u waardevol zijn. Om u een idee te geven hebben we voor u een lijst van mogelijke kostbaarheden opgesteld. De voorwerpen die u opslaat bepalen welk formaat kluisje u nodig heeft.

 

 

Stap 2.  Bezoek de dichtstbijzijnde locatie

Om een kluis te huren bezoekt u vrijblijvend de dichtstbijzijnde locatie of maakt u een afspraak. In een persoonlijk gesprek bespreken we uw wensen over het huren van een kluis. U kunt dan ter plekke een kluis huren. U heeft daarvoor nodig: een geldig identiteitsbewijs en bankpas/afschrift. Voor zakelijke huur is ook een recent uittreksel KvK en het zakelijke IBAN-nummer nodig.

> Welke documenten heb ik nodig om een kluis te huren?

 

Afspraak maken     Of zoek een kantoor

 

 

Stap 3.  Kluis huren = direct toegang tot uw kluis

Al bij de eerste afspraak kunt u een kluis huren en krijgt u direct toegang tot uw kluis. Na het afhandelen van het huurcontract krijgt u de sleutels van uw kluis overhandigd en kunt u uw kostbaarheden opslaan. Nadat u uw kluis heeft afgesloten, krijgt deze ook een uniek en persoonlijk veiligheidszegel. U bent de enige die sleutels van uw kluis heeft.

Na uw bezoek wordt uw kluis opgeslagen in een centrale, streng beveiligde bunkerkluis op een geheime locatie in Nederland.

Uw kluis bezoeken? Maak een afspraak

Wilt u iets aan uw kluis toevoegen of eruit halen? Dat kan steeds zonder extra kosten. U plant een kluisbezoek in bij het Goudwisselkantoor bij u in de buurt. Uw kluis wordt met beveiligd en verzekerd transport van en naar het lokale Goudwisselkantoor vervoerd. U kunt daar in een discrete ruimte uw kluisinhoud wijzigen. Na uw bezoek gaat uw kluis weer naar de geheime bunkerkluis terug.

 

Afspraak maken

In 3 stappen een eigen kluis!

1
Bedenk welke spullen u niet wilt verliezen bij inbraak of brand.
2
Bezoek het dichtstbijzijnde Goudwisselkantoor of maak een afspraak.
3
Kies de kluis die bij uw situatie past. U krijgt de sleutels en kunt direct uw spullen opslaan.