Onze kantoren zijn geopend.

Goud veilig opslaan

Goud kopen én direct veilig opslaan

Koopt u regelmatig goud? Of loopt u al een tijdje met dat idee, maar heeft u geen geschikte bewaarplaats? Bij Goudwisselkantoor koopt u alle soorten fysiek goud én kunt u het ter plekke direct veilig opslaan in een eigen kluis! Dat is twee vliegen in één klap.

Goud als veilige haven

Het kopen van fysiek goud is een interessante optie. Zowel voor het veiligstellen van uw vermogen als om er rendement op te behalen.

Eeuwenlang is goud het fundament geweest in handel en economie. Landelijk en wereldwijd. Dat is nu niet meer het geval. Sinds 1971 is de Amerikaanse dollar – de belangrijkste wereldhandelsmunt – losgekoppeld van het goud.  Dat betekent dat ons huidige economisch systeem slechts gebaseerd is op onderling vertrouwen. De crisis van 2008 heeft duidelijk gemaakt dat dit systeem is uiterst kwetsbaar is. Het is daarom verstandig om uw spaargeld of vermogen deels in goud om te zetten. Zo krijgt u zelf fysieke, tastbare waarde in uw bezit. Investeren in goud is het zekerstellen van uw vermogen. En om nog een extra reden te noemen: de lage spaarrentes van de banken leveren u al jaren geen noemenswaardig voordeel op. Eigenaars van goud hebben daarentegen in het verleden goede rendementen kunnen realiseren.

Koop internationaal erkend goud

Investeren is goud is een verstandige keuze. Bij Goudwisselkantoor koopt u internationaal erkende kwaliteitsproducten. Zowel in gouden munten als gouden baren. Beiden schaft u geheel btw-vrij aan. Wij leveren standaard goudbaren die gecertificeerd zijn door de London Bullion Market Association (LBMA). Ook schaft u bij ons internationale beleggingsmunten aan, zoals de Maple Leaf, Krugerrand, American Eagle, Wiener Philharmoniker, etc.

Uw goud direct veilig opslaan

Was u al overtuigd van het investeren in edelmetalen, maar hield het ontbreken van een veilige bewaarplaats u tegen? Daar hoeft u niet (langer) over te piekeren. Al vanaf € 9,95 per maand is uw goud beveiligd én verzekerd opgeslagen in een eigen kluis bij Goudwisselkantoor. De verschillende formaten kluizen geven u bovendien de mogelijkheid om ook andere kostbaarheden op te slaan. Denk bijvoorbeeld aan waardepapieren, belangrijke documenten, sieraden of kostbare verzamelobjecten.

Kies voor dubbel veilig

Fysiek goud kopen én het direct veilig opslaan in een eigen kluis: Dat is dubbele veiligheid. U beschermt uw vermogen en de opslag is van het hoogste veiligheidsniveau. Onze deskundige medewerkers vertellen u graag meer over het investeren in goud of zilver.

Maak een afspraak   Of kom langs

goudbaren-geld-kluis

“Ik wil gewoon geen risico lopen”

Arnold Verstegen heeft een eigen slijterij. Toen hij half de dertig was erfde hij niet alleen de slijterij, maar ook een klein vermogen. Verstegen kocht er beleggingsgoud van, wat hij in een privékluisje bewaarde. “Lange tijd gaf mij dat voldoende vertrouwen”, blikt Verstegen terug. “Tot het moment dat er bij mijn broer een heftige inbraak gepleegd werd. Dat zette me toch wel aan het denken. Ik heb uiteindelijk besloten om een kluis te huren bij Goudwisselkantoor. Ik wil gewoon geen risico lopen. Ik heb meteen ook wat fotoboeken en een computerback-up van de zaak in de kluis opgeslagen.”