De voordelen van Goudwisselkantoor

Een kluis huren voor uw kostbaarheden is de verstandigste keuze. Zo zijn uw onvervangbare eigendommen veilig en verzekerd opgeslagen. En dat geeft u gemoedsrust. Bij Goudwisselkantoor krijgt u echter meer dan alleen zekerheid en veiligheid. We zetten de voordelen graag voor u op een rijtje.

1. Altijd dichtbij

Veel lokale banken zijn de afgelopen tijd gestopt zijn met het aanbieden van kluisruimte. Deze particulieren en ondernemers kregen het probleem weer letterlijk op hun eigen bordje. Namelijk dat opslag thuis of op de zaak meestal niet de veiligste bewaarplaats is. Goudwisselkantoor brengt de service van veilige opslag opnieuw terug in uw eigen plaats of regio. Met meer dan 80 locaties is de meest veilige oplossing binnen uw handbereik: opslag in een bunkerkluis waar uw kostbaarheden maximaal beschermd én verzekerd zijn.

2. Fysiek goud kopen en direct opslaan in eigen kluis

Koopt u regelmatig als belegging goud of zilver? Of loopt u al een tijdje met dat idee, maar heeft u geen geschikte bewaarplaats? Bij Goudwisselkantoor koopt u alle soorten fysiek goud en zilver én kunt u het direct veilig opslaan in een eigen kluis! Daarmee bent u verzekerd van de veiligste opslag en van het bezit van fysiek goud dat 100% uw eigendom is. Dus geen papieren garantie, maar écht goud of zilver in uw eigen kluis.

goud-zilver-opslaan-in-kluis

3. Maximale privacy

U huurt een kluis voor een veilig onderkomen van uw eigendommen. Dat zult u waarschijnlijk graag ‘onder de pet houden’. Daarom bieden we u maximale privacy. Zowel over uw persoonlijke gegevens als over uw eigendommen. U bent de enige die weet wat u opslaat in uw kluis. En eventueel uw medehuurder als die er is. Wij hebben geen kennis van de inhoud van uw kluisje. En willen dat ook niet. Voorwerpen opslaan in uw kluis of eruit ophalen  doet u altijd in een discrete ruimte waar u alleen aanwezig bent.

4. …en maximale veiligheid

Maar Goudwisselkantoor gaat nog verder. Wij tillen veiligheid en privacy naar het hoogste niveau, zowel tijdens als ná uw bezoek. Als u uw kluis bezoekt, bezoek u namelijk echt alleen úw kluis. Na uw bezoek wordt uw kluis met beveiligd en verzekerd transport vervoerd naar onze streng beveiligde bunkerkluis op een geheime locatie in Nederland. Deze werkwijze garandeert u dat nagenoeg niemand weet waar uw kostbaarheden werkelijk opgeslagen zijn. Dit vergroot niet alleen aanzienlijk de veiligheid van uw kostbaarheden, maar ook uw privacy.

Wat uw privacy nog extra vergroot is het feit dat Goudwisselkantoor naast kluisverhuur ook andere diensten aanbied. Met andere woorden: het doel van uw bezoek aan het Goudwisselkantoor is voor anderen niet vast te stellen.

beveiliging-security-kluisverhuur

5. Verschillende kluisformaten en verzekeringsopties

Om uw waardevolle eigendommen veilig op te slaan heeft u veel mogelijkheden. We bieden meerdere formaten kluizen, passend bij de voorwerpen die u wilt opslaan. Ook kunt u kiezen uit verschillende verzekeringsopties. Zo kunt u een keuze maken die helemaal bij u en uw eigendommen past. Natuurlijk kunnen we u hierover ook adviseren.

6. Ruim 30 jaar kennis en ervaring

Goudwisselkantoor is een Nederlands familiebedrijf met meer dan 30 jaar kennis en ervaring in edelmetalen en kostbaarheden. Met 80 locaties in Nederland en België behoren we tot de grootste kluisaanbieders van de Benelux. We zijn geautoriseerd door De Nederlandse Bank (DNB) en werken samen met de Koninklijke Nederlandse Munt.

familie-de-ruiter-goudwisselkantoor

Ervaren familiebedrijf

Uw besluit om een kluis te huren gaat verder dan alleen wat ‘technische details’. U wilt ook het juiste gevoel hebben bij de organisatie. Goudwisselkantoor is een solide Nederlandse familieonderneming met meer dan 30 jaar kennis en ervaring in edelmetalen en verzamelobjecten.

Omdat we steeds vaker de vraag kregen naar de mogelijkheid van veilige opslag, bieden we de kluisverhuur aan. We zijn lid van diverse vakverenigingen zoals De Koninklijke Nederlandse Munt. Goudwisselkantoor is geautoriseerd door De Nederlandse Bank (DNB).