Over Goudwisselkantoor

Kennis en ervaring sinds 1984

Goudwisselkantoor is eigendom van familie De Ruiter, een ondernemende familie uit de regio van Rotterdam. Dhr. De Ruiter senior was de grondlegger van het bedrijf. Dat begon als hobby in de avonduren. En groeide uit tot een internationaal werkende onderneming, die al meer dan 3 decennia gespecialiseerd is in edelmetalen en verzamelobjecten.

Duurzame groei

Dankzij de passie en inzet van familie en medewerkers groeit het bedrijf al jaren. Inmiddels staat de tweede generatie van de familie aan het roer. Er werd een schat aan kennis en ervaring opgebouwd. Door de korte lijnen in het bedrijf dragen we deze één op één over. Zo kunnen we onze klanten van het juiste advies voorzien bij kopen, verkopen, veilig opslaan, veilen, verpanden en verzamelen van edelmetalen of verzamelobjecten.

Grootste aanbieder van kluisverhuur

Omdat we steeds vaker de vraag kregen naar de mogelijkheid van veilige opslag, besloten we de dienst kluisverhuur op te zetten. Een service die voor iedereen in de eigen regio beschikbaar is en maximale veiligheid en zekerheid biedt.

Met meer dan 80 locaties behoren we tot de grootste aanbieders van kluisverhuur in de Benelux.

Goudwisselkantoor is lid van diverse vakverenigingen. We zijn geautoriseerd door De Nederlandse Bank (DNB) en werken samen met de Koninklijke Nederlandse Munt.

familie-de-ruiter-goudwisselkantoor

Familie De Ruiter