Maatregelen omtrent het coronavirus

Een kluis voor iedereen

Iedereen kan een kluis huren bij Goudwisselkantoor. U hoeft niet aan een bepaald inkomens- of vermogensniveau te voldoen of al klant bij ons te zijn. Als u iets van (persoonlijke) waarde heeft en dat veilig wil bewaren, kunt u bij ons een kluis huren. Personen van 18 jaar of ouder, particulier of ondernemer, alleenstaand of partners, in familieverband of als oudere: iedereen kan terecht bij Goudwisselkantoor.

Langdurige én tijdelijke opslag

Veel situaties kunnen aanleiding geven om een kluis te huren. Natuurlijk staat beveiliging van uw eigendommen tegen diefstal, inbraak, brand of waterschade bovenaan. Maar ook kunnen bepaalde situaties extra aanleiding zijn voor het huren van kluisruimte.

Particulieren
  • Langdurige opslag van allerlei soorten kostbaarheden
  • Korte termijn opslag voor vakanties of verblijf in het buitenland
  • Tijdelijke opslag tijdens een verhuizing of verbouwing
  • Ouders en opa’s en oma’s die erfstukken bewaren tot hun (klein)kinderen volwassen zijn
Bedrijven / ondernemers
  • Langdurige opslag van waardevolle documenten of bedrijfseigendommen
  • Tijdelijke opslag van waardepapieren
  • Veiligstellen van cruciale bedrijfsadministratie (van klanten)
  • Expats die tijdelijk in Nederland werken

Ook voor u een kluis!

Herkent u de genoemde voorbeelden en denkt u na over veilig opslag? Neem dan zeker vrijblijvend contact op of kom langs bij een van de kantoren om de mogelijkheden te bespreken.

 

Bekijk dichtstbijzijnde kantoor

Veilige-opslag-kostbare-apparatuur

“Een heerlijk gevoel dat onze spullen veilig zijn als wij op vakantie zijn”

Paul en Natasja zijn echte wereldontdekkers. Samen hebben ze al heel wat landen ontdekt. Het achterlaten van hun bezittingen vonden ze nooit een fijn idee, vertelt Natasja. “Ons huis is tijdens een vakantie soms meer dan drie weken onbewoond. Oké, de buren houden wel een oogje in het zeil, maar die hebben ook hun eigen werk.” Paul is een fervent fotograaf en heeft dure apparatuur. Een kennis wees hen op de mogelijkheid om een kluis te huren. “Paul en ik waren daar meteen enthousiast over”, legt Natasja uit. “We maakten een afspraak bij het Goudwisselkantoor en kregen nog dezelfde dag de sleutels van onze eigen kluis. Voordat we nu vertrekken naar het buitenland, bezoeken we altijd even onze kluis. We slaan dan dure voorwerpen op, die we normaal veel gebruiken. En ook alle reservesleutels en belangrijke papieren. Het geeft een heerlijk gevoel dat onze spullen veilig zijn als wij op vakantie zijn.”

Wilt u ook gemoedsrust over uw waardevolle eigendommen?

Huur dan een kluis bij Goudwisselkantoor.

Maak een afspraak