Altijd in de buurt

  Ruim 80 locaties in Nederland en België

  Altijd een kantoor bij u in de buurt, dat is het uitgangspunt van Goudwisselkantoor. Met meer dan 80 locaties brengen we de mogelijkheid om uw kostbare spullen veilig op te slaan dicht bij u in de buurt.

  Vertrouwd dichtbij

  Een herkenbaar kantoor, in uw eigen vertrouwde omgeving, met een vertrouwd gezicht en waar u gemakkelijk terecht kunt, dat is een prettig idee. Soms is dat direct vanuit uw eigen woonomgeving, soms kunt u het makkelijk combineren met uw werklocatie. Zo kiest u zelf wat u het beste uitkomt. Bij Goudwisselkantoor kunt u ook zonder afspraak terecht, dat maakt u extra flexibel waar en wanneer u langskomt.

  Landelijke dekking

  Dankzij ruim 80 locaties hebben we een landelijke dekking in Nederland en België. De kantoren zijn vrijwel allemaal geopend van maandag tot en met zaterdag.

  Specialist in kostbaarheden

  Goudwisselkantoor is al jarenlang gespecialiseerd in edelmetalen, verzamelobjecten en andere kostbaarheden. Voor veilige opslag in een kluis tot het kopen, verkopen, verpanden of veilen van kostbaarheden is er altijd een Goudwisselkantoor in de buurt. Van harte welkom!